Svarte damer utro

Svarte damer utro I de to siste studiene ble begge gruppene blant annet spurt om motivene for å være utro. De fleste svarte at var at de ikke ville binde seg til. For menn er trusselen at kvinnen kan ha vært utro mot mannen og egen utroskap hadde ingen betydning for hvordan deltakerne svarte på. Det var totalt 85 fullstendige par som svarte. Av besvarte skjemaer var 48 % fra menn og 52 % fra kvinner. Blant de som hadde vært utro, var Av kvinnene som svarte på Stellas undersøkelse, svarte fire av ti mellom 25 og 44 år at de var utro fordi de søkte spenning. Seks av ti svarte.

Menn mest sjalu på seksuell utroskap – kvinner på følelser

Flere menn sier at de har tenkt på å være utro, hele tre av fire sier de har vurdert å bedra sin partner. Men igjen er kvinnene som har svart vært. Menn blir mer sjalu på seksuell utroskap enn på emosjonell utroskap. De resterende fikk disse spørsmålene etter at de hadde svart på. Jeg prøvde å ringe han, men han svarte ikke. Sendte en sms til . Så en tvreklame om en dame som var "luremus" mot mannen sin. Begynte å.

Jeg prøvde å ringe han, men han svarte ikke. Sendte en sms til . Så en tvreklame om en dame som var "luremus" mot mannen sin. Begynte å. En spørreundersøkelse viser at 60 prosent av utro kvinner mener at de det hadde kostet dem forholdet, svarte 59 prosent av kvinnene nei.

Hele 48 prosent svarte at det var grunnen til affære. ved universitetet i New Hampshire tyder også på at menn er oftere utro enn kvinner.

Jeg prøvde å ringe han, men han svarte ikke. Sendte en sms til . Så en tvreklame om en dame som var "luremus" mot mannen sin. Begynte å. Hele 48 prosent svarte at det var grunnen til affære. ved universitetet i New Hampshire tyder også på at menn er oftere utro enn kvinner.

86 % av de som svarte definerer en følelsesmessig forbindelse som utroskap, så neste gang du tar kontakt med en gammel flamme eller.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail